LUchtvaart Nationaal Antwerpen Kempen

LUNAK
GIANO
Ik ben Giano De Haasse, 23 jaar en woonachtig te Deurne.

Hoe de passie van de luchtvaart bij mij is aangewakkerd?
Eigenlijk heb ik dit enkel maar te danken aan een simpele film en televisiereeks, namelijk Windkracht 10.
Toen ik deze voor de eerste keer zag in 2006 was ik helemaal verkocht aan de bekende Seaking-helikopters van de luchtmachtbasis van Koksijde.
Na de airshow van Koksijde en de SAR-Meeting te hebben bezocht in 2007 is de passie voor de luchtvaart en luchtmacht in het algemeen ook al snel gegroeid maar met natuurlijk nog altijd als favoriet de Seaking...

Sinds begin 2008 heb ik me ook een fototoestel aangekocht met als doel om vooral regelmatig airshows en evenementen te gaan bezoeken en met mooie aandenkens terug thuis te kunnen komen.
Ook ga ik, wanneer er geen evenementen zijn zoals bijvoorbeeld in de winter toch regelmatig eens een kijkje nemen aan bv. de luchtmachtbasis van Koksijde of dergelijke in de hoop van wat vliegactiviteit te zien en op foto te kunnen zetten.
Ook aan de luchthaven van Deurne ben ik regelmatig te vinden, wat voor mij zo een beetje de "thuisbasis" is vermits ik zelf in Deurne woon.
Regelmatig probeer ik ook om voor wat bewegende beelden te zorgen met de filmcamera.

Ik hoop jullie, samen met Jef te kunnen plezieren met de verschillende reportages die we nu en in de toekomst zullen maken.

Groetjes,
Giano