LUchtvaart Nationaal Antwerpen Kempen

LUNAK
TAILWHEEL MEET 2016 OVERBOELARE - EBGG

Voor de eerste keer eindelijk eens op de Tailwheel Meet geraakt. Men had mij eerder al verteld dat het een tof evenement was, ik ben blij dat ik het kan bevestigen.
Een toffe ambiance, een vriendschappelijke sfeer en een mooie meeting. Zelfs ondanks het minder goede nieuws dat de piste te drassig was voor sommige vliegtuigen, was er genoeg aanbod om het publiek te boeien. Zaterdag was door de voorbije regen- en plensbuien spijtig genoeg minder aantrekkelijk. Zondag daarentegen was super !
Wat moet de Tailwheel Meet dan zijn als alles kan verlopen zoals het zou moeten ? Hopelijk kan iedereen volgend jaar van het gehele plaatje genieten.
Frank De Meyer van Feel The Sky was de peter van de editie 2016. Hij ontving hiervoor een oorkonde en een trofee van de organisatoren.
Frank en zijn team boden luchtdopen aan, waaronder ze een dame van 80 jaar de mogelijkheid hebben geboden om eens mee te vliegen in een tweedekker.
Proficiat aan de mensen die dit alles vlot in banen hebben geleid, volgend jaar ben ik er zeker terug ! Bedankt ook voor de toffe samenwerking. 

Klik op het logo van de Tailwheel Meet 2016 en bekijk onze compilatie van zondag 07/08/2016