LUchtvaart Nationaal Antwerpen Kempen

LUNAK
FLY IN EBZR 2018

Daar waar verleden jaar al een record sneuvelde qua aantal bezoekers, scoorde de editie 2018 nog beter. De Fly In op het vliegveld van Malle betreft namelijk een drieluik. Men kan er genieten van allerlei soorten vliegtuigen, een ongezien aantal oldtimer auto’s en van Wereldoorlog II re-enactment.
Het weekend van 18 en 19 augustus 2018 werd deze aanpak weerom een schot in de roos, en wat voor één ! De organisatie hoopte op een opkomst van een 17000 toeschouwers, maar na afloop werd het aantal op 27000 geschat.
Het is een gratis evenement, wat je niet vaak meer tegenkomt, maar het is vooral een gemoedelijk, ontspannend en gezinvriendelijk gebeuren. Er wordt ook rekening gehouden met de allerkleinsten, die naar hartenlust kunnen ravotten op de talrijk aanwezige springkastelen. Eten en drinken ontbreekt er niet en deze worden aan zeer democratische prijzen aangeboden.
Hierna kan u de foto’s bekijken van Raymond en mezelf.
Twee vrienden van de Cybersenioren uit Duffel kwamen zaterdag afgezakt naar Zoersel om foto’s te nemen.
Zij waren in de wolken dat ze als amateurfotografen van dichtbij foto’s mochten en konden nemen, iets wat door de talrijk aanwezige spotters eveneens enorm werd geapprecieerd. 

(Tekst : Jef - Foto’s : Raymond, Jef, Carl Smulders en Willy Verschoren)

Klik op de foto's hieronder voor een beeldverslag gespreid over het ganse weekend.
Klik hier voor een kort filmpje.