LUchtvaart Nationaal Antwerpen Kempen

LUNAK
APCK FLY IN & CLASSIC CAR EVENT

Het WE van 23 en 24 augustus 2019  vond de jaarlijkse Fly In & Classic Car Event plaats op het vliegveld van Malle. Aero Paraclub der Kempen organiseerde dit al voor de 17de keer. Ook dit jaar waren de weergoden het evenement goed gezind waardoor er onder een stralende zon en tropische temperaturen  zo’n 35.000 bezoekers de weg vonden naar het vliegveld. Naast re-enactment, oldtimer auto’s en -vliegtuigen was er voldoende randanimatie voorzien voor jong en oud. Ook de vliegtuigspotters konden hun hart ophalen dank zij de mogelijkheid die hen geboden werd om de toestellen van kortbij en uit alle hoeken te fotograferen.
Men kon aan een schappelijke prijs meevliegen in een vliegtuig of in een helikopter.
Er werd rekening gehouden met de hoge temperaturen opdat er geen te kort zou zijn om de massa bezoekers van drank en voedsel te voorzien.
Zaterdag kwam de molen traag maar zeker op gang en zondag was het een full house. Van ’s morgens tot ’s avonds reden de shuttle busjes  af en aan om de mensen van de parking naar het centrum van het gebeuren te brengen.
Bedankt voor het schitterende WE dat we op Malle mochten beleven.
Noteer alvast de data 22 en 23 augustus 2020  in jullie agenda zodat je de 2020 editie van dit prachtig evenement niet zou missen.

(Tekst : Jef - Foto’s : Raymond De Clercq en Jef)

Klik hieronder op foto 1 voor de beelden van Zoersel op zaterdag, foto 2 voor die van zondag en foto 3 voor een kort filmpje.