LUchtvaart Nationaal Antwerpen Kempen

LUNAK
20210814 CLUBDAG MODEL AERO SPORT HEIST-OP-DEN-BERG

Gezien de blijvende onzekerheid omtrent de evolutie van het coronavirus werd er besloten om, net als vorig seizoen, ook nu onze jaarlijkse Fly-in niet te laten doorgaan op ons modelvliegveld MASH te Heist-op-den-Berg (Wiekevorst).
Dank zij de recente versoepelingen greep het Mash-feestcomité zijn kans om voor de leden een clubdag in mekaar te boksen.
Het opzet was om er een gezellige dag van te maken. Als datum werd 14 augustus naar voor geschoven om een aantal ludieke proefjes te vliegen.
Om 10.00 uur startten de 16 deelnemers aan hun wedstrijdvluchten onder het kritisch oog en de deskundige leiding van de juryleden. 
Omstreeks 12.00 uur werd er een middagpauze ingelast om onze hamburgers te verorberen. Na het versterken van de inwendige mens begonnen de deelnemers met het afwerken van de overige proeven.
Rond 17.00 uur werden de punten uitgerekend en werd het tijd voor de prijsuitreiking. Voor ieder van de deelnemende piloten was er een prijs voorzien gaande van verschillende bouwdozen tot een potje lijm of een zakje vijzen. Naast 1,2 en 3 die op het podium werden geroepen waren er nog twee extra nominaties, één voor de pechvogel van de dag en één voor de piloot met het oudste deelnemende modelvliegtuig in dit geval een Weston-UK Cougar 2000 op methanol.
Ondertussen hadden enkele medewerkers heerlijke spaghetti bereid en kon men de voeten onder tafel steken voor het avondeten. Daarna werd er bij pot en pint nog gezellig nagepraat. Hartelijk dank voor deze zeer geslaagde clubdag zowel aan de mensen van het feestcomité als aan onze bestuursleden en de clubgenoten.

(Tekst en foto’s : Jef Pets)

Klik op de groepsfoto voor de beelden van onze clubdag.