LUchtvaart Nationaal Antwerpen Kempen

LUNAK
FLY IN DE STUNTERS VORSELAAR 03/06/2018

Zondag 03/06/2018 bracht ik een bezoek aan De Stunters naar aanleiding van hun jaarlijkse Fly In. Al van vroeg in de voormiddag was er activiteit op het modelvliegveld. De bezoekende piloten kwamen toe en zetten hun modellen in mekaar. Alle toestellen die je er ziet zijn één voor één een streling voor het oog.
Wegens de drukte in de startbox werd al gauw overgegaan tot de orde van de dag. De kaartjes werden op het bord aangebracht zodat de piloten de volgorde kenden waarin ze hun demo's aan het publiek konden voorstellen.
Onder een stralend zonnetje kon men genieten van vliegtuigen, straaljagers, helikopters en zelfs vliegende smurfen. De Stunters zorgden ook voor snoepdroppingen die, letterlijk en figuurlijk, zeer in de smaak vielen van de kinderen.
Het talrijk opgekomen publiek kon zonder oponthoud genieten van de modelvliegerij in al zijn facetten. Alles werd op een aangename en informatieve manier aan mekaar gepraat door een rot in het vak, die nagenoeg alles kent van de modelluchtvaart.
Proficiat Stunters, het was weerom een zeer geslaagde editie van jullie Fly In, hopelijk tot volgend jaar. De trailer die ik maakte in voorbereiding van dit artikel kan je hier terugvinden.

(Tekst en foto’s : Jef)

Klik op de respectievelijke modellen voor de 2 fotoreportages en de 3 filmpjes (720HD).