LUchtvaart Nationaal Antwerpen Kempen

LUNAK
20190831 - 20190901 OPENDEUR VLIEGVELD GOETSENHOVEN

ULM Goetsenhoven en Koninklijke Vliegclub De Wouw organiseerden het laatste WE van deze schoolvakantie een Opendeur op het vliegveld in Goetsenhoven.
Zowel zaterdag als zondag stroomden de bezoekers binnen. Er was voor elk wat wils, voor groot en klein, jong en oud. Het thema voor 2019 was opgedeeld in vier luiken :

- 50 jaar Marchetti
- SV4 back to the homebase
- 1ste ULM Fly In
- 75 jaar Wereldoorlog II

Zaterdag scheen de zon volop, zondag was dat wat minder maar dat weerhield de mensen er niet van om een gezellige familieuitstap te maken richting vliegveld Goetsenhoven.
Van de organisatie vernam ik dat er ruim 3000 bezoekers werden geteld en dat er meer dan zestig verschillende toestellen op de flight line te bezichtigen waren.

Het was er zeer aangenaam vertoeven gedurende de twee dagen. Alle lof voor de medewerkers die zich mateloos hebben ingezet om alles in goede banen te leiden.
Raymond, Marc, Willy waren zaterdag aanwezig. Ik was de twee dagen present om er net als vorig jaar mijn project LUchtvaart NAar Kinderen voor te stellen. 
Met dank aan de organisatoren en medewerkers voor het aangenaam verblijf en de geboden faciliteiten. Wij hopen volgend jaar opnieuw van de partij te kunnen zijn.
Noteer alvast de datum in je agenda : 5 en 6 september 2020.

(Tekst : Jef - Foto’s : Raymond De Clercq, Willy Van den Bulck en Jef)

Klik op foto's en bekijk de beelden die we zaterdag en zondag op de gevoelige plaat vastlegden.